Comentarios recientes

Accu Asus A41-UL50 Vervangende

ASUS kondigde de nieuwe moederbord families ROG Strix, Prime en TUF achtste generatie Intel Core processors gewijd aan Gaming.

“Last jaar, de invoering van de achtste generatie Intel® Core™ processors met de high-end platform Accu Asus A31-UL30 machtiger aangeboden aan alle gebruikers die willen de meeste van uw PC, of zijn professionele activiteiten zoals inhoud aanmaken en bewerken van video, of entertainment zoals live streaming van sessies. In ieder geval extra cores alleen in de toonaangevende producten aanwezig zijn, worden uitgebreid tot het gehele bereik tot Core i3 instapmodel, die vandaag zijn ook toegevoegd nieuwe platforms, B360 en H310 die grote connectiviteit tegen een betaalbare prijs aanbiedt. Deze chipsets zijn momenteel beschikbaar in de hele familie van ASUS-moederborden, 300-serie met een versie die kan voldoen aan alle verschillende smaken en vol unieke technologieën, met een ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid en gebruiksgemak waarmee iedereen het assembleren van hun favoriete prestaties.

Om te voldoen aan de verschillende behoeften en voorkeuren van elke individuele liefhebber, Accu Asus A31-UL50 heeft ontwikkeld van drie verschillende families specificaties-ROG Strix, TUF Gaming en Prime – elk met verschillende looks en persoonlijkheid, maar alle Verenigd door het DNA van ASUS, geperfectioneerd door bijna 30 jaar aan de top in onderzoek, ontwikkeling en productie van moederborden. De onderscheidende kenmerken verrijken elk product: DIGI + VRM circuits die zorgen voor een betrouwbare stroom leveren aan de CPU, tot Biloba, onderscheidend kenmerk dat de signaalkwaliteit van geheugen verbetert te verhogen stabiliteit en prestaties.

De bekende en gewaardeerde UEFI BIOS vereenvoudigt de toegang tot het systeem omdat het biedt de gebruikelijke scala van intuïtieve tuning opties samen met een nieuwe zoekfunctie waarmee u snel vinden en elke instelling die u wilt bewerken. Nu kunt u opslaan en delen van configuratieprofielen die worden bewaard door de firmware zelfs na updates.

Nieuwe moederborden, Accu Asus A31-UL80 , B360 en H310 bieden de meest geavanceerde intelligente koeling van een gaming past ventilatorsnelheid afhankelijk van de temperatuur van de GPU van de van het systeem van sommige grafische kaarten specificaties ASUS ROG.

Chipset gebaseerde kaarten H370 en B360 lood geavanceerde functies zoals die van de familie Z370 op elke PC, dankzij de integratie van de USB-standaard 3.1 Gen 2 voor apparaten van de volgende generatie en optionele ac Wi-Fi 802.11 draadloze netwerken. Ondersteuning voor geheugen Optane [1], die gebruik maakt van ultra snel Schicht opslag in entrepot om ladingstijden ten opzichte van mechanische systemen gebruikte in entry-level systemen handhaven.

Het nieuwe gamma omvat moederborden Accu Asus A41-UL30 van nieuwe generatie die alle functies die professionele spelers bieden en fans hunkeren naar, een nieuwe cyberpunk look en hoge prestaties. ASUS eerste reeks is gericht op degenen die maximale dagelijkse productiviteit willen of is verantwoordelijk voor het creëren van inhoud, het combineren van prestaties met een nieuwe design geïnspireerd door de futuristische architectuur.

ASUS Gaming-serie neemt militaire esthetiek en TUF wordt aangeboden tegen bijzonder lage prijzen. Deze serie is ook de focus van de samenwerking tussen de bekendste namen in de industrie in de nieuwe TUF Gaming Alliance, waardoor meest fanatieke gamer te monteren van een compleet systeem klaar voor de strijd.

Accu Asus A42-UL30 uitbreiden van zijn eigen bereik van monitoren die voornamelijk aan console eigenaren kunnen aangepakt, maar worden heel interessant Freesync en een vernieuwingsfrequentie van 75 Hz voor gamers van PC. Bovendien, is de VG255H in hoogte verstelbaar.

ASUS heeft onthuld een nieuwe monitor met de Accu Asus A41-UL50 , die is vooral gericht op eigenaren van spelconsoles, en volgde de eerdere VG245H. De VG255H-functies een groter weergeven, evenals lichter van gewicht, de specificaties van de sosntigen, weinig veranderd, echter. Nog steeds, het bebouwde, Matt 8-bits TN-paneel herleidt pixels in full-HD met 1,920 × 1.080 en biedt een reactietijd van één milliseconde. De NTSC-kleurruimte is ook nog steeds bedekt met 72 procent, de maximale schermhelderheid is opgegeven vierkante cd / m² met 250. De VG255H is iets groter met 24,5 inch. Was in de vorige VG245H ASUS nog steeds goede 24-inch.

Over het algemeen biedt de Accu Asus A41-UL80 diverse schermmodi voor verschillende game genres. Met inbegrip van real-time strategy en Role Playing games first-person-shooter. Daarnaast zijn er nog meer opties voor films, evenals een sRGB-modus gedeactiveerd. ASUS adverteert ook met gamerspezifischen “Gameplus”-Features. Onder andere biedt de display een regelbare cross-haren, de hulp van een positie voor multi monitor opstellingen, evenals een FPS-teller. De laatste werkt alleen in het kader van Freesync. Dat wil zeggen, zo ook in de VG245H deel. Het maakte weinig zin voor console gamers, evenals de vernieuwingsfrequentie van 75 Hz, op de VG245H de ASUS ten minste voor eigenaren van een Xbox controleren moet één console een interessante optie. In de loop van het voorjaar, de Xbox one S en Xbox een X ter ondersteuning van de technologie. Freesync op Xbox een momenteel nog in de loop van de Xbox momenteel is getest Insider programma. De hoeveelheid Freesync ligt op 40 tot en met 75 Hertz, zowel de variabele framesnelheden als gevolg van een ontbrekende display poorten ondersteunen uitsluitend over HDMI.

Bakboordzijde Asus is een beetje verbeterd en vertrouwt op HDMI 1.4A voor de VG255H. Totale twee HDMI – evenals een VGA-aansluiting, beschikbaar zijn twee consoles of alternatieve PC en game console op de monitor kunnen worden aangesloten. Audio-aansluitingen voor de output en de hoofdtelefoon zijn ook beschikbaar. Daarnaast zijn er twee 2-Watt luidsprekers. De VG255H is in hoogte verstelbaar en biedt een pivot-functie. Een HDMI – en VGA-kabels zijn reeds inbegrepen. Ook hecht een audiokabel ASUS.

http://kopenaccu.pixnet.net/blog/post/165136845-accu-asus-a42-ul30

http://www.docfry.com/blog/view/5392/accu-asus-a31-ul50-5200mah-148v-goede-online

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>