Comentarios recientes

Accu Asus Zenbook UX305UA-FC002R

Accu Asus Zenbook UX305UA-FB011R onthult een nieuwe versie office en productieve van zijn hoge bereik Zenbook spiegelen 14 met de Asus ZenBook UX461UA-E1092T-Cabrio. Deze 14-inch touchscreen maakt de koppeling tussen mobiliteit en comfort met haar ruime schermgrootte en demonstreert de mogelijkheden van de hoge in kleur. En om goede reden, is het gebaseerd op swift georganiseerd rond een Quad Core i7 set die Lake vernieuwen van 8 GB RAM en een SSD gewijd 128 GB, gedomineerd door een mooie Full HD IPS roterende scherm-rand (NanoEdge). De elegante en discrete grijze romp heeft een verlicht toetsenbord en een lezer van vingerafdrukken ten behoeve van gemak. Het wordt minder dan 1000 euro.

Geadverteerd als het 14-inch “the meeste einde van de monde ultrabook” (voor de versie met een MX150), de ZenBook Flip UX461UA E1092T glijdt in een aluminium omhulsel van 13.9 mm dik en het geringe gewicht van 1,4 kg. “Dat is 6 mm en 200 g won de S14 behoud wat gaan onopgemerkt in je tas. ASUS bracht bijzondere aandacht voor montage en afwerking van zijn ultrabook en koos een rustige Toon en nuchter te kleden haar, een donkere grijs (leisteen grijs) bij. Accu Asus Zenbook UX305UA-FB019T We zien de concentrische cirkels op de cover, typisch voor de Zenbook serie ontwerp, terwijl het interieur liever een gladde afwerking en de mast. alleen de entourage van de touchpad werd veroordeeld tot een afgeschuinde rand chroom voor het vleugje chic.

Uitgerust met scharnieren ErgoLift systeem ontwikkeld door Asus, opent de ultrabook met de ene hand en moeiteloos tot een hoek van 360 graden. Het scherm zal zitten kundig voor verschillende standpunten innemen: gezicht voor traditionele gebruik, plat, in een tent of brug ingebruikzijn.

Opmerking de aanwezigheid Accu Asus Zenbook UX305UA-FC006T van een systeem van wit verlicht toetsenbord dat zorgt ook een comfortabel typen in donkere sfeer (1.4 mm-hit race).

Vraag van uithoudingsvermogen, Asus kondigt tot 13 uur. In de praktijk zou het beter om te vertrouwen op 9 tot 10 uur in de navigatie met actieve Wifi Internet. De lading is voltooid tot 60% in 49 minuten.

We hebben achter een mooi silhouet, moeite te geloven dat de Accu Asus Zenbook UX305UA-FC001T nemen een niveau van prestaties kunnen overeenkomen met een Quad i5-7300HQ. En nog, de komst van de Quad Core i7 ingesteld Lake vernieuwen laag verbruik (8e generatie) dit mogelijk maakt omdat het beperkte Turbo, laag energieverbruik en neiging tot warmte macht zal combineren. Dankzij hem en de 8 GB RAM voorstanders van hem, hij vliegt over algemeen gebruik huidige (Internet browsen, Microsoft Office, afspelen van video) en geniet van een grote actieradius voor toewijzingen meer veeleisende (advanced Photoshop, videobewerking). Voor niets te verwennen, zorgt de RAM in voldoende bedrag voor een vloeistof omgeving in multitasking, wat vermenigvuldigen actieve aanvragen en/of de tabbladen op het web.

In het midden van de Accu Asus Zenbook UX305UA-FC002T draaiende configuratie verleidt het scherm in vele opzichten en dankzij verfijnde grenzen (NanoEdge), die de indruk van onderdompeling versterkt. De definitie Full HD (1920 x 1080 px) kunt bieden een grote ruimte voor de perfect net weergave en optimaal gebruik maken van de inhoud in High Definition. Face-to-face, IPS-technologie is verantwoordelijk voor open hoeken van visie en getrouwe kleuren. De briljante plaat (onlosmakelijk verbonden met de touch) zal onvermijdelijk produceren enkele beschouwingen in lichte omgeving, het op bijna alle Cabrio doet op dit moment. De PC wordt geleverd met een active stylus.

De aansluiting gebeurt einde chassis en correcte verdeling te verzoenen. Accu Asus Zenbook UX305UA-FC002R Wij vinden een microSD-kaartlezer, HDMI-uitgang, en niet minder dan drie USB-poorten, inclusief twee USB 3.0 en 3.1 Type-C USB. Een vingerafdruklezer wordt toegevoegd aan de batch voor toegang eenvoudig en veilig aan de sessie (Windows-compatibel, Hello). De nieuwste generatie van Wifi AC en 4.2 Bluetooth modules zijn ook gepland voor altijd snelle en betrouwbare draadloze data-uitwisseling.

Zwakke punt van deze declinatie, de toegewijde 128 GB SSD biedt niet voldoende opslagcapaciteit aan uw bibliotheek spellen. Inderdaad, na de installatie van het besturingssysteem (herstel) en de programma’s blijft het weinig meer dan 80 GB beschikbaar. En het is onmogelijk om het combineren van een harde schijf in de afwezigheid van extra Bay. Aan de andere kant, zal deze oplossing bieden een werkomgeving met name graag met laadtijden zeer beperkte naast het feit dat nog krachtiger en efficiënte energie en rustige dan een traditionele harde schijf.

http://kopenaccu.blogs.magicmaman.com/archive/2018/03/28/accu-asus-zenbook-ux305ua-fc006t-8276.html

http://kopenaccu.pixnet.net/blog/post/162780483-accu-asus-zenbook-ux305ua-fc001t

http://news.abc24.it/news/accu-asus-zenbook-ux305ua-fc002t.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>