Comentarios recientes

Accu Asus Eee PC 1015PXD Gratis Verzending

Wanneer PC-fabrikanten zijn het bouwen van laptops specifiek om titels te spelen, zoals League of Legends en DotA 2, weet je de MOBA (multiplayer online Battle Arena) genre is enorm. Accu Asus Eee PC 1015PW Hero Edition ($1.599) is een dergelijke MOBA-centric gaming laptop. Met een nVidia GTX 1060 grafische kaart en extra’s zoals een snelle respons-rate display en een pittig toetsenbord, zal deze machine heb je gaming op een gladde 60fps in de meeste titels. Het uiterlijk van deze laptop zal waarschijnlijk niet ieders kopje thee, maar de prestaties, functie, en de prijs mix moet houden de meeste MOBA gamers gelukkig.

Het chassis is volledig gemaakt van kunststof, die vrij typisch is in deze prijsklasse, maar de laptop voelt solide toch. Metend 0.9 door 15.1 door 10.3 duim (HWD) en wegend 5.6 ponden, is de uitgave van de held Strix niet bijzonder draagbaar, maar het vergelijkt gunstig aan alternatieven zoals de 7.8-pond Alienware 15 R3. De meeste, zoals de MSI GP62X Leopard Pro en de Lenovo Legion Y520, vallen binnen een pond van de Strix Hero Edition. Accu Asus Eee PC 1015PX Als u wilt dat een echt dun en licht gaming laptop, neem een kijkje op Max-Q ontwerpen zoals de oorsprong PC EVO15-S en ASUS ‘ eigen rog Zephyrus, maar verwachten dat een premie te betalen voor die portabiliteit.

De HD-Display meet 15,6 inch diagonaal met een anti-glare coating. De snelle 120Hz refresh rate past bij high-action spel genres zoals MOBAs-de meeste laptops bevatten alleen 60hz displays. Meer frequente scherm verfrist maken gameplay look en feel gladder. De anti-glare afwerking doet zijn werk, hoewel het scherm is niet zo levendig als die zonder. Accu Asus Eee PC 1015PXD Zoals voor de resolutie, HD (1.920 door 1.080) zal prima werken voor MOBAs en is wat we verwachten te zien in een midrange gaming machine. Het duurt een veel krachtiger grafische kaart dan de Nvidia GTX 1060 hier goed gebruik van een hogere resolutie QHD of 4k scherm te maken.

Deze laptop is gemaakt voor MOBAs, maar de componenten zorgen voor competentie buiten dit ene genre. De 2,8-GHz Intel Core i7-7700HQ processor en 16gb geheugen geleid tot een solide PCMark 8 werk conventionele testresultaat, het bereiken van comfortabel ten noorden van de 3.000 punt merk. Prestaties hier ruwweg overeenkomt met de MSI Leopard Pro en de Lenovo Legion Y520. En dit Strix niet te ver vallen achter de stablemate, de Accu Asus Eee PC 1016PEB , of de veel duurder Alienware 15 R3. Hetzelfde geldt voor de multimedia-tests, als je wilt om de laptop te gebruiken voor professionele of hobby projecten als je niet gaming. Het is niet een werkstation, maar het is snel genoeg om de klus te klaren als je nodig hebt om een aantal Foto’s of Video’s bewerken.

Zoals voor gaming, de GTX 1060 tarieven zo goed als je zou verwachten. Het is perfect in staat voor 1080p gaming, dat is waar de schermresolutie maxes uit. Meer veeleisende games druk op de kaart grenzen, en je zult waarschijnlijk terug te bellen een paar toeters en bellen in die gevallen tot 60 frames per seconde (fps) te handhaven, maar de meeste titels moeten soepel lopen. Terwijl de MOBA genre is hectische, de graphics zijn niet zo hoog trouw in vergelijking met een aantal RPG en shooters. Accu Asus Eee PC 1016PED De hemel en Valley tests zijn nuttig benchmarks voor dit en demonstreren van de laptop HD-capaciteit: op ultra-kwaliteit instellingen en 1080p, de Strix Hero Edition gemiddeld 68fps en 73fps respectievelijk. In combinatie met de 120Hz refresh rate, de Strix kan leveren een soepele 1080p ervaring. De GTX 1060 kan ook de macht van uw VR-ervaringen, maar het is aan de onderkant van het bereik van de aanvaardbaarheid, dus meer veeleisende titels zal vereisen dat u een aantal instellingen te verlagen.

Zoals is typisch voor gaming laptops, levensduur van de batterij is niet echt indrukwekkend. De Accu Asus Eee PC 1016PEM Edition duurde 3 uur en 1 minuut op onze vervallen test, die op het kortere uiteinde van een reeds kort bereik. Gaming laptops zijn meestal niet gebruikt uit de lader te lang, vooral bij het afspelen, maar wat extra SAP is nog steeds leuk om te hebben. De MSI Leopard Pro duurde niet veel langer op 3:35, en een groot deel van de concurrentie toppen uit ongeveer 5 uur. De Razer Blade is de uitzondering, met 10:36; het is lange levensduur van de batterij in combinatie met zijn slanke, licht te bouwen maakt het echt draagbaar, maar je zult moeten betalen enkele honderden dollars meer voor.

De Strix Hero Edition is een solide midrange gaming laptop. De prijs is redelijk; de grafische kaart is niet high-end, maar is zeer geschikt; en de schermresolutie gaat niet verder dan de behoeften van de kaart. Een paar honderd dollar minder krijgt u een GTX 1050 ti, en een paar honderd meer netten een GTX 1070 (of een slick ontwerp in het geval van de Razer mes). Het kan worden betoogd dat 1.500 dollar is een beetje hoog voor een GTX 1060, maar de laptop wordt geleverd met handige functies en een solide genoeg te bouwen om weg te komen met het. De Strix Hero Edition is gericht op MOBA gamers, en hoewel het lijkt een beetje vreemd om zo specifiek, het doet pak dat type speler heel goed. Als u meer geld te besteden, het beroep van de Razer Blade is moeilijk te ontkennen, maar de Strix Hero Edition is een goede optie in deze prijsklasse.

https://joor.me/magazine/accu-asus-eee-pc-1015peg/1/1

http://kopenaccu.bling.fr/2018/mars/19/117426/kopen-accu-asus-eee-pc-1011pdx.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>