Comentarios recientes

 Accu Asus X750J Professioneel Kwaliteit Kopen

Als je het mij vraagt, dat zou denk ik een eerlijke zijn paar gerbils vertrouwd met Asus eerbiedwaardige VG248QE gaming monitor. Het was een van de eerste schermen te bieden van de nu-gemeengoed 144 Hz refresh rate en het velen van ons leidt tot vermindering van de vervaging van de backlight-knipperen. Accu Asus R751VB heeft al een nieuwere versie van die monitor met FreeSync-ondersteuning, bekend als de MG248Q. Nu dat vervagen-reducerende achtergrondverlichting vogue met mainstream gamers van PC binnenkomt, Asus een andere entry heeft toegevoegd aan de serie: het MG248QE-display.

Aangezien u kunt verondersteld hebben, de MG248QE is een 24 “LED-backlit LCD-monitor die gebruikmaakt van een TN-paneel met een resolutie van 1920 x 1080. De display beschikt over een reactietijd van 1 ms en zal gloeien op tot een oog-schroeiende 350 cd/m². Net als zijn voorganger ondersteunt de MG248QE FreeSync basisgewicht van 40 Hz en topping uit bij 144 Hz. Dat is ruim voldoende bereik voor meebeweegt compensatie (LFC) ondersteuning. Accu Asus X750J beweert dat u comfortabel het scherm binnen 170° horizontaal bekijken kunt en 160° verticaal, beide bogen die niet slecht voor een TN-paneel.

De headliners functie voor de MG248QE is ondersteuning voor Asus Extreme lage Motion Blur. Die functie omvat een OSD-knevel die in- en uitschakelt achtergrondverlichting knipperen. Het werkt goed voor verminderen motion blur, ten minste op mijn eigen XG27VQ waargenomen. Vreemd genoeg, Asus maakt geen melding van elke vorm van ondersteuning voor Nvidia 3D Vision tech op de MG248QE, ondanks dat een headliners functie voor zowel de MG248Q als de VG248QE voordat het.

De input selectie beschikbaar op de MG248QE bestaat uit een HDMI 1.4-poort, een DisplayPort 1.2-connector en een old-school dual-link DVI-poort. Zoals gebruikelijk voor monitoren in deze serie komt de MG248QE met een VESA-mount. De meegeleverde standaard biedt tilt en pivot aanpassingen. ASUS is niet een prijs voor de MG248QE nog niet aangekondigd, maar zouden we verbaasd zijn als het komt in veel boven de MG248Q van $265 figuur.

Accu Asus X750JA heeft deze week onthulde een nieuwe gaming monitor aan haar assortiment de vorm van de ASUS MG248Q biedt een 24-inch FHD scherm verstrekken van gamers met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Andere eigenschappen omvatten een ultrasnelle 1ms reactietijd evenals verenigbaarheid met NVIDIA 3D Vision 2-technologie en 144 Hz beeldverversing voor super vlotte gameplay, ASUS zegt.

ASUS MG248Q is de snelste in zijn klasse, Full HD-spelconsole “ontworpen voor intense, snelle spellen, ASUS MG248Q is een 24″ met een ultrasnelle 1ms reactietijd en brandende 144 Hz vernieuwingsfrequentie te geven u super vlotte gameplay. Gamer-georiënteerde functies zoals ASUS GamePlus uw in-game-ervaring, verbetert terwijl DisplayWidget u eenvoudig toegang tot diverse weergave hebt-instelling.”

De gaming-monitor is uitgerust met de bedrijven Ultra-Low blauw licht technologie ter vermindering van de hoeveelheid schadelijke blauw ontvangen door uw ogen. Eigenaren kunnen openen en selecteren van vier verschillende filterinstellingen op het scherm gemakkelijk via het OSD-menu of de DisplayWidget-interface te vinden die het best past bij de inhoud die u bekijkt.

Helaas, geen informatie over prijzen of wereldwijd beschikbaarheid heeft geweest vrijmaking toch zo door Accu Asus X750JB -monitor, maar zodra de informatie aan het licht komt, zullen wij u zoals altijd bijgewerkt houden. In de tussentijd over springen op de officiële website van de ASUS door het volgen van de link hieronder voor de volledige specificaties en meer details.

Eenvoudige monitor voor gamers. ASUS kondigde de vernieuwd zijn lijn van monitoren, “gaming”, waaraan hij het model MG248QE toegevoegd. Het apparaat is bedoeld ter vervanging van de beschikbare al voor een lange tijd de bouw van de Accu Asus X750JN en net als zijn voorganger, het aanbod heeft een hoge vernieuwingsfrequentie. U kunt ook verwachten dat de prijs van het nieuwe product vergelijkbaar met een oudere bewerken zijn zal.

ASUS MG248QE monitor is uitgerust met een TN-paneel op de diagonaal 24 ” en een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Maximale vernieuwingsfrequentie is 144 Hz, en beschikbare techniek FreeSync (alleen DisplayPort) werken in de range van 40 tot en met 144 Hz. Accu Asus X750LA de kijkhoeken zijn 170 graden en 160 graden verticaal. Het product wordt gekenmerkt door een helderheid gelijk aan 350 cd/m2 en de reactie tijd van 1 ms (GtG).

MG248QE kunt weergeven 16,7 miljoen kleuren en garanties dekking Kleur NTSC 72 procent. We controleren als u wilt aansluiten op uw computer met behulp van drie video-ingangen: HDMI 1.4, DisplayPort en DVI-D 1.2. Verder op het bord waren er ook audio-uitgang. ASUS product maakt gebruik van de gratis Flicker-technologie en biedt verschillende opties voor spelers, met inbegrip van teller frames per seconde, daten en gedefinieerd de standaard modi voor specifieke types van spelen.

De prijs van Asus MG248QE is niet officieel gegeven. Weten, echter, dat de VG248QE ongeveer $1150 kost, kunt u aannemen dat het bedrag dat u betaalt voor het product hierboven beschreven, op een vergelijkbaar niveau zullen worden ontwikkeld.

http://www.saphirprod.com/snese491/blogs/179/6085/nieuw-en-beste-accu-asus-r751lb

http://kopenaccu.pixnet.net/blog/post/157403520-beste-prijs-accu-asus-r751vb

https://ikriate.me/blogs/220/4177/accu-asus-r751jb-laptop-compatibel

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>