Comentarios recientes

Accu Asus Eee PC 1000HE 8800mAh Goedkoopste

De Accu Asus Eee PC 1000HD is in principe ook een vertegenwoordiger in de notebook productlijn 2-in-1 ontwerpen gericht op jonge gebruikers, regelmatig werk en mobiel entertainment. Echter, in vergelijking met die producten ooit geïntroduceerd, ASUS ZenBook Flip 14 aantrekkelijker omdat slechts dik tot 13,5 mm en weegt afwerking 1, 4kg, maar nog steeds eigen hardware en de laatste op de markt.

Want is een hybride product, gemak factor moet altijd ASUS ding van belang. Met flip ZenBook 14, hielp brengen het gemak is onderdeel scharnieren ErgoLift 360 ° kunnen gebruikers gemakkelijk schakelen tussen de modus met behulp van de high-performance notebooks en Tablet-pc’s lichtgewicht een flexibele manier. Operationele structuur van de dubbele scharnier helpt lift en kantelen van het toetsenbord naar de perfecte locatie wanneer de laptop te openen met de 135-graden hoek. De hoek van het toetsenbord niet alleen optimale typen ervaring, maar ook de warmteafvoer te verbeteren met de convectie luchtstroom onder het lichaam, houden de Flip 14 ZenBook altijd cool bij het werken in de laptopmodus. Accu Asus Eee PC 1000HA-BLK008X Om ervoor te zorgen duurzaamheid en optimale betrouwbaarheid van mechanische onderdelen, zijn prachtig vervaardigd met behulp van speciale stalen componenten om kromtrekken fenomeen te minimaliseren door middel van het proces gebruikt.

ZenBook Flip 14 is ontworpen voor gebruikers om de krachtige prestaties van een machine die een hoge mobiliteit heeft ervaring. Met processor Intel Core i7 quad core 8 generatie, GB DDR3 RAM, 512 GB SSD en Intel graphics UHD graphics 620, ZenBook Flip 14 bevestigd zal nooit zo gebruikers moeten wachten bij de operatie of de complexe tekst, Data Mining, beeld-en videobewerking, gaming of gewoon Entertainment. Laptop model 2-in-1 ASUS ZenBook Flip 14 ook ondersteuning van gebruikerswerk vrijheid de hele dag lang met slechts een 1 keer opladen van de batterij alleen. ASUS zorg ervoor dat lithium-polymeer 57Wh Accu Asus Eee PC 1000HE kan werken tot 13 uur, in combinatie met de snelle oplaadtechnologie in slechts 49 minuten kan bereiken 60% van de batterijcapaciteit.

ZenBook Flip 14 natuurlijk bezat de touch screen (14 inch) in het lichaam compact slechts gelijk aan ongeveer 13 inch laptop voor. Om dit voordeel te bereiken, ASUS blijft van toepassing technologie van ultra-dunne NanoEdge scherm grens, plinten het scherm flip ZenBook 14 ‘s slechts 7,5 mm, Help-scherm/Body ratio bereikt 80%, grote displaygebied in een Compact frame.

Om een optimale beeldervaring, Flip ZenBook 14 zijn uitgerust met de technologie show exclusieve Accu Asus Eee PC 1200 Splendid helpen automatisch past de parameters overeenkomen met elk type afbeelding. Panel scherm 14 van deze laptop model zorgt ook voor 100% standaard sRGB en contrast 1000:1. Bovendien, de zorg van het oog Verwijder wijze het groene licht aan 30%, verminderend het risico van vermoeidheid wanneer om het scherm constant te bekijken. ASUS Tru2Life ondersteunt analyse van elke pixel in een frame en optimaliseren helderheid en scherpte op elke pixel om de video ziet er duidelijker, meer gedetailleerde en meer realistisch met een hoog contrast meer dan 150%. ASUS TruVivid verbetert de helderheid en het verminderen van het niveau van Glare scherm tot 67%, Help beelden duidelijk laten zien of buitenshuis.

Over luidsprekers, Flip ZenBook 14 met behulp van Accu Asus X73TA audio systeem door Harman Kardon; samen met speciale hardware combinatie is op maat-met inbegrip van Smart amp-technologie voor geluid luid en duidelijk-en software ontworpen om de audio-ervaring voor de gebruiker te optimaliseren.

ZenBook Flip 14 volledige i/o-poorten, met inbegrip van USB-type-c (USB-c) voor een gemakkelijke verbinding en de overdracht van de gegevens snel. Accu Asus X73T Bovendien, er zijn ook 2 USB 3.0 gen 1 type-A, haven HDMI en microSD kaartgroef, kan ZenBook Tik 14 met diverse randapparaten verbinden.

Accu voor Asus X73TA

ZenBook Tik 14 staat gebruikers toe om volledig de eigenschappen van de recentste verwezenlijkingen van Vensters met inbegrip van Vensters te ervaren 10 inkt, Cortana, moderne reserve, het continuüm van de wijze, en vingerafdruk login 1 aanraking gemakkelijk met Vensters Hello. Gebruikers kunnen ook gebruik maken van de touch pen gelijktijdig ASUS pen welk ontwerp heeft het gevoel van een natuurlijke greep, kan identificeren de verschillende graden van kracht hit 1.024. Met ASUS Windows inkt pen, werkruimte en weergave van klasse ZenBook Flip 14 gebruikersovereenkomst, creatie, het bewerken van notities of sketch overal en altijd.

Momenteel, ASUS ZenBook 14 2 Flip versie geconfigureerd om prijs 30.490.000 (Intel Core i7) en 26.990.000 (Intel Core i5) beurt. Eigen een Max alleen open te koop op Lazada.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>