Comentarios recientes

Accu voor HP ProBook 655 G0 

De Accu voor HP ProBook 645 G1 levert verbluffende snelheid en weinig compromissen in andere gebieden. In feite, Kyle Alspach in de CRN Test Center vond het een van de snelste laptops hij heeft geprobeerd het afgelopen jaar.

De processor is een Quad-Core H-serie Intel-chip. Deze chip wordt vaker aangetroffen in workstations en gaming pc’s dan in zeer draagbare laptops. Afgezien van het aanbieden van grote snelheid, de laptop heeft een levensduur van de batterij van ongeveer 7,5 uur.

Op het display, de 14-inch touch screen is super helder en levendig. Een ander hoogtepunt van de laptop is het toetsenbord, dat is zeer comfortabel en rustig. Het touchpad is goed, ook.

De Accu voor HP ProBook 650 is indrukwekkend dun voor een machine met deze veel verpakt in. De laptop is voorzien van een aantrekkelijke metallic design, en het is verrassend licht op drie pond.

Niet verrassend, zal de laptop niet goedkoop komen, vooral als u wilt dat de top-level prestaties. De Elitebook 1040 G4 begint bij $2.100 met de H-serie processor en touchscreen. Een lagere-end model begint bij de buurt van $1.400. Dat prijskaartje voor de high-end model kan gewoon de moeite waard, dat wel. Naar onze mening, de Elitebook 1040 G4 is de gouden standaard nu voor een laptop die top prestaties combineert met een aantrekkelijk design.

De Accu voor HP ProBook 650 G0 is een 14-inch ultrabook-georiënteerd kantoor en gedomineerd door een mooie Full HD IPS display. Het berust op een reactieve basis, bestaande uit een Core i3 Kaby Lake, 4gb RAM en een dedicated SSD van 128 GB. Een USB-verbinding type-C voltooit de gegevens, allemaal geïnstalleerd in een compacte, elegante en vrij lichtgewicht bi-Tone chassis. Het is geplaatst tot vanavond op minder dan 550 euro

Het ontwerp van de Accu voor HP ProBook 650 G1 verschilt aanzienlijk van die van zijn voorganger (Pavilion 14-al). In de eerste plaats verlaat hij het ontwerp met frame-line motief om terug te keren naar meer soberheid, dicht bij Envy modellen. Dan, de esthetiek spelen op een donkerdere Toon op het deksel en een verchroomd centraal logo dat een gladde, mat zilveren basis domineert. De romp blijft hoofdzakelijk samengesteld uit polycarbonaat/kunststof (met uitzondering van de achterkant van de metalen cover).

Een ander punt van belang, het chassis is een beetje meer compact, maar het wint 4 mm dikte. Het gewicht blijft bijna hetzelfde en blijkt waardevol in reizen. Let ook op de originele scharniermechanisme dat het toetsenbord zal verheffen tot de opening van het deksel, een plus voor het comfort van het typen, dat was alleen voorbehouden aan de afgunst tot dan toe.

Ideaal voor liefhebbers van mooie beelden, het scherm kan rekenen op trouwe kleuren en op een homogene display aangeboden door de IPS slab. Accu voor HP ProBook 655 Vooral omdat de Full HD-scherm (1920 x 1080 px) heeft een belangrijke weergave dichtheid waarmee u de meeste van uw inhoud te maken in hoge definitie en het display moduleren zonder verlies van scherpte. Bovendien, Anti-Glare behandeling is er om te zorgen voor een betere zichtbaarheid in het licht milieu.

Op deze configuratie, opslag is ook een boeg door te kiezen voor een 128 GB dedicated SSD. In vergelijking met een standaard harde schijf, deze oplossing geeft Windows een geheel nieuwe dimensie door het verstrekken van snelle laadtijden, instant transfers, en een meer responsieve wereldwijde omgeving. Accu voor HP ProBook 655 G0 De overweging heeft betrekking op de verminderde opslagcapaciteit tot bijna nihil. In fine, zult u nauwelijks 80 GB vrij na het installeren van OS/Recovery en Programma’s is weinig. Het zal dan worden judiscieux om aan een externe harde aandrijving te draaien om zijn bibliotheek of aan online opslagsystemen te huis.

Aan de voorstelling kant, de Ultrabook is ontworpen rond een Low-Power Core i3 Kaby Lake en 4 GB RAM (DDR4). Dit hart is perfect eervol voor alle gangbare taken zoals surfen op het web, het afspelen van video of werken op kantoor. Aan de andere kant, zal de uitgave worden toegestaan in zeer beperkte proporties en multitasking zal niet worden begunstigd door de kleine hoeveelheid RAM-geheugen.

De verbinding is geschikt voor een 3,1 type-C USB-poort in aanvulling op de andere twee standaard formaat USB 3,1-poorten. U vindt er ook een SD-kaartlezer, een HDMI-uitgang en een Gigabit Ethernet-poort. De 4,0 en WiFi N Bluetooth modules zijn ook op het menu, maar blijven beperkt door oudere generaties. Nu is de standaard is nu leunend naar de standaard WiFi 802,11 AC en Bluetooth 4,1.

http://kopenaccu.gratisblog.biz/2018/01/05/accu-hp-probook-650-g0

https://www.evensi.nl/accu-hp-probook-650-g1-volendam/240683305

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>