Comentarios recientes

 Accu HP 586028-341 Nieuw en Beste Kopen

De website Tech Report heeft AMDs mobiele Ryzen apu’s aan meerdere testen onderworpen voor de review van een Accu HP 586007-541 met de Ryzen 5 2500U. Daarbij kwamen in eerste instantie erg positieve resultaten naar boven over de accuduur, maar opnieuw testen met een eerlijker vergelijking laat zien dat de accuduur weer tegenvalt tegenover de Intel i5-8250U.

In de testen is de Accu HP 586007-851 tegenover een Acer Swift 3 gezet met een Core i5-8250U en een Nvidia MX150 gpu. Daarbij is in eerste instantie een browser benchmark gedraaid, waarbij gebruik gemaakt werd van het scherm in de laptop zelf. Daar kwam uit dat het Intel+Nvidia-systeem 573 minuten bleef draaien en de AMD 372 minuten. Hier was dus al een fors verschil te zien. Om de efficiëntie van het laptopscherm uit de vergelijking te nemen is vervolgens getest met een extern scherm. Daar kwam uit dat het de Acer Swift 3 873 minuten bleef draaien en de HP Envy x360 425 minuten. Daarbij is het verschil in accuduur dus opgelopen tot meer dan de helft. In een mooi vergelijkbare waarde van minuten accuduur per wattuur accu, is te zien dat het AMD-systeem 7,8 minuten per Wh meegaat en de Intel+Nvidia-combinatie meer dan 19 min/Wh.

Uiteraard Accu HP 586028-321 is het nog geen eerlijke vergelijking, omdat het twee relatief veel verschillende systemen betreft die naast elkaar getest worden. Wel geeft het een indicatie die niet al te positief is, gezien de accuduur bij laptops een belangrijke eigenschap is. De toekomst zal uitwijzen hoe Ryzen Mobile zich verhoudt tot Intels aanbod.

Het lijkt erop dat er inderdaad sprake is van andere factoren waardoor de accuduur van het AMD-systeem lager uitvalt dat het Intel-systeem, waarvoor we in het originele bovenstaande bericht al waarschuwden. Laptop Mag heeft van de HP Envy x360 een AMD- en een Intel-versie tegenover elkaar gezet, waaruit blijkt dat de accuduur aan het HP-model te wijten is en niet aan de AMD-apu.

De nieuwe Accu HP 586028-341 wil de beste ervaring van een mobiele combineren met de beste van Windows en is dat het een laptop die dezelfde processor van de Galaxy Note 8, pixel 2 XL, LG V30 en Galaxy S8 heeft: een Snapdragon 835.

Deze combinatie, samen met andere verbeteringen, kan de HP Envy x 2 tot een levensduur van de batterij van maximaal 20 uur, veel meer dan andere computers in zijn soort, volgens het bedrijf aan te bieden.

De Accu HP 588178-141 is ook een zeer dunne laptop, want het heeft een dikte van slechts 6,9 mm op het scherm (of Tablet) van 12,3 centimeter met een aluminium behuizing. Bovendien, dankzij de Snapdragon 835 processor, de HP Envy x 2 heeft geen behoefte aan een ventilatiesysteem als computers met traditionele Intel-processors meestal nodig, hoewel dit al een beetje veranderen met de nieuwste generatie.

Het toetsenbord, die ook fungeert als een cover, is bedekt met een leer-achtige textuur, dat maakt het er erg elegant en heeft een scharnier die het mogelijk maakt om het aan te passen van 110 tot 150 graden aan de hoeken van het gezichtsvermogen en positionering tegemoet voor je.

De toetsen zijn verlicht en hebben een diepte van 1,3 mm wanneer ingedrukt. dat biedt een traditionele toetsenbord ervaring ondanks het feit dat zeer compact. Daarnaast u gebruik maken van een optische stylus om het meeste uit het touchscreen en Windows inkt, handschrift functie, of om Windows 10 te trekken.

Echter, de levensduur van de batterij van de Accu Compaq Presario cq630 is zeer veelbelovend, compact en als de prijs juist is kan het een interessante optie in de markt. Houd er echter rekening mee dat Windows 10 S betekent dat het niet noodzakelijkerwijs alle soorten van Windows apps draaien, maar is gericht op apps die beschikbaar zijn in de Microsoft Store, hoewel u de mogelijkheid om te veranderen naar Windows 10 Pro, maar is niet bekend in detail S Ik zou hebben som e beperkingen in verband met deze.

De Elite x2 van HP is een Premium 2-in-1 dat ziet er stijlvol uit.

Het heeft een tweekleurig exterieur van zilver en zwart. Zijn gorilla glazen scherm en wenkbrauw zijn ingekapseld in een aluminium omhulsel.

De machine bevat een vingerafdrukscanner op de achterzijde van de Tablet die gemakkelijk te vinden is zonder de Tablet te draaien.

Het is een leuke metgezel voor Windows 10 ‘s awesome gezichtsherkenning systeem gewoon bekend als Windows hello.

Accu voor HP Envy 17

Dit werd geïntroduceerd een paar jaar vóór apple’s veel-hyped iPhone X gezichtsherkenning.

U zit uitsluitend voor naar de 12in zeef, zweem te toonsoort of naar de zweem en uw toestel ontsluiting onmiddellijk.

De Elite x2 is goed gebouwd en volgens HP zijn ingenieurs zet deze machines door middel van verschillende stress tests, zoals druppels, hobbels en temperatuur verandert.

De 2-in-1 blijft rechtop met behulp van een aluminium standaard die kan kantelen naar bijna elke hoek.

U de Elite x2 met stem, touch en Stylus, alsmede de afneembare, backlit toetsenbord.

Een trackpad is ook ingebouwd in de uitstekende vilt beklede aluminium type cover.

De chiclet-stijl toetsen zijn groot en adequaat verdeeld, en het typen is zo comfortabel als op een traditionele laptop toetsenbord.

Alleen het trackpad lijdt aan een gebrek aan ruimte. Het is breed genoeg, maar niet erg lang. Het is echter Super-responsief.

Ik maak geen gebruik van styluses met telefoons of tabletten vaak, maar de meegeleverde actieve pen werkt een traktatie met de Elite x2.

http://kopenaccu.gaatverweg.nl/2017/12/accu-hp-586006-361/

http://www.nellanotizia.net/scheda_it_62182_Accu-HP-586007-421_1.html

http://hakodate.areablog.jp/blog/1000250061/p11689116c.html

http://hakodate.areablog.jp/blog/1000250061/p11689116c.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>