Comentarios recientes

Accu Asus f5r 11.1V Lage Prijs

Veel tot onze verbazing, Accu Asus f5n schopte de jaarlijkse Computex trade show in haar geboortestad Netherlands met een reeks van laptop aankondigingen. Knijpen onszelf om ervoor te zorgen was het niet 2007, waren we op de showvloer kort na de aankondiging om wat hands-on tijd te krijgen met de nieuwe apparaten. De meest opvallende is de ZenBook Flip S, een apparaat dat wordt beweerd dat “‘s werelds dunste converteerbare laptop”, meten iets meer dan 1cm dik.

Wat heeft altijd gemaakt ASUS ‘ ZenBook apparaten onderscheiden van vele andere laptops op de drukke gadget markt is hun ultra slanke, lichtgewicht en high-end ontwerpen, waardoor ze superieur aan vele andere notebook-apparaten die er zijn. De ZenBook Flip S bouwt voort op dit succesvolle ontwerp met niet alleen enkele belachelijk dunne metingen, maar ook een geactualiseerd scharnier ontwerp.

Coming in een heel stuk slanker dan oudere broer van het apparaat de Accu Asus f5r , die een 13,7 mm dikte heeft, de ZenBook Flip s heeft een lichaam dat een ongelooflijk kleine 10.9 mm maatregelen. Om dat in perspectief, is de ultra-slanke XPS 13 2-in-1 van Dell, ook manier dikker, binnen komend bij 13.7 mm.

En het is niet alleen dom dun, het is ook belachelijk licht. De ASUS ZenBook Flip S weegt iets meer dan een kilo, op 1,1 kg. De Taiwanese onderneming zei dat dit mogelijk werd gemaakt door het lichaam uit de lucht-en ruimtevaartindustrie-grade aluminium en een ultra-dunne damp-kamer koelsysteem.

Het ontwerp herinnert ons aan de yoga apparaten van Lenovo die vrij veel een de industrienorm deze dagen is. Zeggen dat, het werkt perfect goed, uitglijden gemakkelijk tussen modi met de flick van een pols.

Bouwkwaliteit is ook een sterk punt voor de Accu Asus f5v , die essentieel is vanwege de flexibiliteit in vergelijking met andere laptops op de markt. Zowel het toetsenbord als het scherm voelen robuust en stevig, ondanks de slanke, lichtgewicht constructie van de ZenBook. Het verdraaien van de display in tegenovergestelde richtingen aan beide zijden gaf ons geen reden tot bezorgdheid, want het voelde stevig en onderhouden aanzienlijke weerstand.

De ZenBook Flip S QWERTY-toetsenbord voelt geweldig om te typen op en was een genot om te gebruiken in onze korte tests, maar we zouden moeten proberen het goed uit door het construeren van lange documenten of complexe spreadsheets.

Zoals voor het trackpad, het lijkt goed te werken, maar het is vermeldenswaard dat het multi-gebaar, dus het kan een beetje wennen aan als je nieuw bent. Maar u deze optie uitzetten als het niet uw ding is.

De Accu Asus f5z beschikt over een 13.3 in het scherm met een 4k UHD display en een pixeldichtheid van 331ppi, wat betekent dat alle beelden, of filmclips, Foto’s Web pagesges, kijk briljant helder, scherp en levendig. Het bevat multi-touch ondersteuning voor het gebruik van Windows 10 met uw vingers of een stylus-ideaal als je gaat worden met behulp van het meer in Tablet-modus.

Zoals je zou verwachten op een dergelijke hoge resolutie scherm, pixels zijn niet zichtbaar, zelfs op een nauwe inspectie, en het bekijken van hoeken zijn goed. Bewegende beelden lijken scherp en, op de eerste tests, de touchscreen commando’s lijken erg vloeiend. We hebben genoten van het gebruik van het touchscreen te slaan tussen tabbladen en apps, bijvoorbeeld. De helderheid van de ZenBook Flip S verschijnt helder genoeg voor algemene dag-tot-dag te gebruiken. Het kan echter worden betoogd dat de native 4k resolutie over de Accu Asus l50 is niet nodig voor een scherm van deze grootte, als een lagere resolutie zou nog steeds geven veel van het scherm onroerend goed zonder het maken van tekst op het display te klein lijken. Maar we zijn niet klagen op de hoge standaard van het scherm, zoals we kunnen voorstellen films zien er fantastisch op.

Onze favoriete aspect van de Accu Asus m50 display moet zijn ‘ NanoEdge ‘ technologie. Net als de Dell XPS 13, de NanoEdge tech ziet het scherm omringd door extreem dunne randen meten slechts 6.11 mm aan elke kant, het aanbieden van een 80 procent scherm-to-Body ratio, het geven van een aantrekkelijker en Premium feel.

Accu Asus A32N1405

De ZenBook Flip S we getest schepte een 7e-gen Intel Core i7 CPU met maar liefst 16gb van LPDDR3 RAM, en een 1tb PCIe 3,0 SSD, met Windows 10 S. We waren absoluut weggeblazen door zulke hoge specs voor zo’n klein lichtgewicht apparaat.

De ZenBook Flip S is speciaal ontworpen met een hoge capaciteit 39Wh lithium-polymeer batterij aangeprezen als het aanbieden van een massale 11,5 uur van de levensduur van de batterij, die is geweldig voor een laptop van deze grootte. We kijken ernaar uit om te zien hoe waar deze claims zijn wanneer we de ZenBook Flip S Review over een langere periode van tijd. Het maakt ook gebruik van een snelle-charge technologie, die Asus zegt zal bereiken 60 procent in een zeer specifieke 49 minuten.

De ZenBook Flip S biedt een frisse en innovatieve design in de Windows laptop markt en, in onze korte ervaring met het, vonden we het leuk om te gebruiken met snelle en responsieve prestaties.

http://www.nellanotizia.net/scheda_it_61972_Accu-Asus-f5-100–Kopen-Websho_1.htmlhttp://kopenaccu.vnweblogs.com/a311251/accu-asus-f5c.html

http://www.nellanotizia.net/scheda_it_61972_Accu-Asus-f5-100–Kopen-Websho_1.htmlhttp://kopenaccu.vnweblogs.com/a311251/accu-asus-f5c.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>