Comentarios recientes

Kopen Top Laptop Accu Asus f751ln

Accu Asus f751lj lanceert een nieuwe, 15-inch, 4 K Anti-Glare Ultrabook, de VivoBook Pro N580VD-FI024T, die draait op Windows 10. Het bevat een goede hoeveelheid RAM, een hybride opslagoplossing combineert dedicated SSD en grote capaciteit HDD, een Quad Core i7 Kaby Lake processor, een dedicated NVIDIA Pascal GTX 4 GB dedicated grafische kaart in verband met Optimus-technologie, een backlit chiclet toetsenbord, een vingerafdruklezer of een USB 3,1 type C-aansluiting. Het verschijnt momenteel op de verkoop Flash voor 1399 euro.

De Accu Asus k750ja is gericht op diegenen die op zoek zijn naar een relatief efficiënte, veelzijdige laptop, klaar voor de (zeer) High Definition compact maar ook compact.

Het is in feite gepositioneerd in de clan van Ultrabooks met zijn compactheid en zijn gewicht inhoud faciliteren van het vervoer.

Accu Asus f751lk vertoning biedt een nauwkeurigere colorimetrie dan de gemiddelde evenals belangrijke verticale en horizontale het bekijken hoeken aan. Anti-reflecterende coating, het scherm zorgt voor een betere zichtbaarheid in een heldere omgeving dan een glanzende plaat. Bovendien, het keurt een definitie Ultra HD 4 k veruit superieur aan Full HD, waardoor het zeer goed aangepast aan de inhoud (zeer) hoge definitie en in het bijzonder om de Video’s te wijten aan het formaat 16/9e.

De Intel HD 630 grafische deel geïntegreerd met de processor en de GeForce GTX 1050 dedicated kaart u Foto’s en Video’s te bekijken. Afhankelijk van de behoeften, de NVIDIA Optimus on-board technologie schakelt automatisch en in real-time tussen de twee. Om de autonomie te bevorderen, Optimus geeft de voorkeur aan de Intel HD 630, hoewel het lage prestaties, omdat het energie-efficiënt.

De Accu Asus f751ln , die is efficiënter en krachtiger, wordt daarom geactiveerd als het gaat om het maken van grafische behandelingen beschouwd als te zwaar voor de Intel HD 630. Deze dedicated grafische kaart GeForce GTX 1050 NVIDIA Pascal hier in 4 GB dedicated versie is in staat om veel games te draaien, zolang we instemmen met aanpassingen onder de Opus gourmands in grafische middelen om goede gameplay te krijgen. Het is raadzaam om de definitie te verminderen, de 4 K vereist veel meer grafische berekeningen in de games dan de Full HD, wat betekent dat een kleiner aantal fps.

Hybride, opslag maakt deze computer reageren in games en meer in het algemeen op een dagelijkse basis. Het bevat eigenlijk een zeer snelle dedicated SSD van 256 GB aan het systeem en de belangrijkste software/games huis. Een harde schijf is ook geïntegreerd met een grote capaciteit van 1000 GB aan meerdere bestanden en software tegemoet te brengen.

De Accu Asus f751lx participeert in het maken van deze computer goed vloeistof, vooral als het schouders een hart leveren van een vermogen in staat om de meest veeleisende gebruikers te vullen: een Kaby Lake Quad Core i7-7700HQ processor geassocieerd met een goede hoeveelheid van 16 GB RAM boven het gemiddelde.
De dagelijkse werking is dus veel sneller en vloeiender dan met een PC zonder SSD op basis van een Dual Core processor en 4 GB DDR3/4. Het verschil is nog sterker in de veeleisende domeinen in de CPU en RAM middelen leveraging multi-core architectuur zoals video-editing, 3D-rendering, of Foto’s retoucheren.

Accu Asus k750jb Ontworpen rond een Intel HM175 chipset, deze computer heeft een goede verbinding, bestaande uit Bluetooth-modules 4,2 en Wi-Fi AC om te communiceren en draadloos verbinding, 1 HDMI-video-uitgang geschikt om deze PC gemakkelijk aansluiten op een TV of een monitor bijvoorbeeld, van audio-en Ethernet-poorten, 1 USB 3,1 type-C of 3 USB alle compatibel met zowel USB 2,0 en USB 3,0, USB 3,0 garandeert overdrachten die tot 10 keer sneller dan in USB 2,0 worden gemaakt als u USB-apparaten 3,0 aansluit.

Accu Asus A32-K52

Ten slotte is het mogelijk om gemakkelijk en snel te identificeren op deze Ultrabook dankzij de vingerafdruklezer compatibel met Windows hello. Daarnaast kan de chiclet toetsenbord worden verlicht, zodat de toetsen goed kan worden onderscheiden in de schaduw.

http://kopenaccu.cuisine-spirit.com/accu-voor-asus-eee-pc-1225-293517.html

http://hakodate.areablog.jp/blog/1000250061/p11685908c.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>