Comentarios recientes

Accu Asus k455la Goede Prijs

Accu Asus f455ld op donderdag lanceerde zijn nieuwe ultrageavanceerde gaming laptop die een overclocked CPU combineert met een 17.3″ display met een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz. De ASUS ROG-G703 (aka de ROG Chimaera) is niet zo glad als de Zephyrus eerder dit jaar lanceerde, maar is een nieuwe bijna top-of-the-range DTR systeem dat is bedoeld om gaming desktop-achtige prestaties te leveren. De machine is al beschikbaar in de VS, maar de prijs is hoger dan die van geavanceerde desktop-PC’s als gevolg van het beeldscherm en de draagbaarheid.

Vorig jaar ASUS was onder de eerste om aan te kondigen plannen uit te voeren AU Optronics 120 Hz AHVA vertoningspanelen op select ROG en ROG Strix modellen, de notebook gaming ervaring dichter om een desktop gaming ervaring. Sinds dan, vrijwel alle toonaangevende gokkenlaptop leveranciers zijn begonnen met het aanbieden van FHD panelen met een 120 Hz vernieuwingsfrequentie. Ditmaal ASUS AUO nogmaals de ante omhoog en roll-out van de industrie eerste laptop met een AHVA paneel 17.3″ met een native 144 Hz-vernieuwingsfrequentie. Dit wordt gecombineerd met G-Sync, waardoor voor een variabele vernieuwingsfrequentie op basis van de prestaties van het spel.

Forward, andere draagbare computers gaande van Accu Asus k455la (en anderen) zullen gebruik dit paneel samen met zijn kleinere broer 15.6″, maar op dit moment de ROG G703VI-XH74K is de enige laptop ter wereld met een hoge vernieuwingsfrequentie. Voor degenen die dat niet nodig een 144 Hz paneel, ASUS plannen om te bieden versies van de G703 met een 4K 60 weergeven met 100% NTSC.

De kern van de Accu Asus r406ld Chimera is er Intels Core i7-7820HK-processor die is fabriek overklokt en loopt tot 4.3 GHz in single core burst-modus (400 MHz hoger is dan aanbevolen door Intel) die nuttig voor sommige games zijn kan. De processorfuncties unlocked multiplier theoretisch toelatend gebruikers frequentie voor alle vier cores te verhogen, maar we hebben geen idee of G703 de BIOS/software eigenlijk deze mogelijkheid ondersteunt. Minder geavanceerde modellen van de G703 zal komen met de Core i7-7700HQ zonder overklokken, maar nog steeds met een nogal hoge prestaties in het algemeen.

Alle versies van de Accu Asus r41ld zijn uitgerust met de NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU die zal zitten kundig voor werken op tot 1974 MHz in de boost-modus (omhoog uit 1733 MHz aanbevolen door NVIDIA) en duw haar geheugen naar 10.3 GT/s gegevensoverdrachtsnelheid (omhoog van 10 GT/s). De GPU ondersteunt NVIDIA’s G-Sync dynamische vernieuwen tarief technologie, die nuttig zijn voor het display van de 144 Hz. De krachtige hardware gaat gepaard met een vrij geavanceerde audio sub systeem dat bestaat uit vier sprekers, de ESS Sabre DAC en een versterker in een poging om te voldoen aan een geavanceerde scherm met audio kwaliteit.

Als u wilt garanderen goede koeling van de componenten en stabiliteit op de lange termijn te verzekeren, heeft Accu Asus k455lab haar G703 met haar nieuwe antistof koeling (ADC) systeem dat kan schoon zelf uit stof en betere koeling prestaties in het algemeen bieden uitgerust. Het gebruik van ADC aanjagers van de twee 12 V (in plaats van de reguliere 5 V blowers) waarmee een zeer hoge lucht kunnen druk wanneer nodig aan de uitlaat van de stof en andere deeltjes meegezogen in het chassis of gewoon draaien sneller als extra koelvermogen nodig is. Daarnaast gebruiken de ADC heatsinks 1-mm vinnen, evenals de verhoging van de schokabsorberend oppervlakte met 16% (met behulp van meer vinnen) terwijl het verlaten van een grotere kloof tussen lamellen te verminderen van luchtweerstand met 7%, volgens ASUS. Wat betreft warmte leidingen, ASUS maakt gebruik van drie dikke degenen voor de CPU en vier dikke buizen voor de GPU (met één is verbonden met de CPU blower), dus de ADC is een systeem dat koelt beide belangrijke componenten van de laptop, maar heeft nog steeds verschillende ventilatoren voor elk van de chips.

Verhuizen naar geheugen en opslagruimte, de Accu Asus k455ld wordt geleverd met 32 GB DDR4-2800 DRAM (uitbreidbaar tot 64 GB), twee 256 GB PCIe 3.0 x4 SSD’s in RAID 0 en 1 TB 2,5-inch hybride rijden uitgevoerd. Andere configuraties eventueel andere opslagonderdelen – bijvoorbeeld, ASUS noemt een 2 TB HDD, dual 512 GB PCIe 3.0 x4 SSD’s in RAID 0, alsmede een 512 GB SATA SSD op haar website.

Volgende is connectiviteit. De G703 van de ROG heeft een gigabit Ethernet-poort, een 802.11ac Wi-Fi module met een Thunderbolt 3 poort, vier USB 3.0 Type-A aansluitingen, een SD-kaartlezer, een mDP 1.4-poort, een HDMI-uitgang, enzovoort. Met drie vertoningsoutput en de GPU betekent dit een totaal van vier monitoren staat.

Accu voor Asus R419LD

Cassatieberoep aan gamers, de ASUS ROG-G703 komt met een toetsenbord met toetsen met een 2,5 mm veerweg, N-sleutel rollover, klantgerichte backlighting RGB evenals speciale knoppen om te beginnen met de XSplit Gamecaster, program AURA verlichting, de ROG-instellingen aanpassen of draadloos verbinden met Microsoft’s Xbox One-controllers.

De ASUS ROG G703 in de top-end-configuratie is onmiddellijk beschikbaar rechtstreeks van ASUS evenals vanaf verschillende detailhandelaren in Noord-Amerika voor $3499. Het systeem zal treffer naar de detailhandel in het Verenigd Koninkrijk en Europa in de komende dagen of weken.

http://blog.goo.ne.jp/kopenaccu/e/81915a006bc5398df4267f9a307ec708

https://www.stuckmic.com/members/kopenaccu/164-accu-asus-k455ld-eerlijke-prijzen-4775mah.html

https://www.sympla.com.br/accu-asus-f455ld-gratis-verzending__211897

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>