Comentarios recientes

Accu Asus a555ld beste prijzen en snelle levering

Wanneer u meer dan 500 dollar uitgeven aan een computer, zoals de Accu Asus r556ld ($799), hebt u basislijn verwachtingen voor wat u gonna get. Terwijl het scherm op deze 14-inch converteerbare kleuren pop in video’s en foto’s maakt, de laptop mislukt op een aantal andere punten: de levensduur van de batterij is ver onder het gemiddelde, haar toetsenbord maakt het typen rapporten nog meer van een karwei en het wordt frustrerend reageert niet wanneer u bent het ontwaken uit de slaap. Maak je geen zorgen, hoewel; u kunt een betere machine voor een vergelijkbare prijs krijgen.

De VivoBook spiegelen 14’s licht sprankelende blauwe deksel voorzien van een glanzende zilveren Asus logo in het midden. Haar dek toetsenbord mogelijk een pro of een con, op basis van uw smaak; het gegroefde ontwerp sloeg de verbeelding van de stafleden van sommige Laptop Mag, maar het deed niets voor mij.

Tijdens het kijken naar een Black Panther trailer op de de Accu Asus r556ln scherm, merkte ik hoe goed het gereproduceerd met een bereik van kleurtonen. Niet alleen deed het goud en rood van Okoye de outfit glans en pop, maar het display toonde een breed scala van de rijke en verzadigde zwarte tonen voor T’Challa van armor, schaduwen van schepen en een SUV spiegelen een Wakandaanse straat. Deze 1080p scherm is ook aardig op details als ik niet nodig om mijn ogen te merken de ingewikkeld geweven patronen van Ramonda het gewaad van de stam.

Produceren 131 procent van het sRGB-spectrum, verslaat van de VivoBook deelvenster het gemiddelde 104 procent categorie en de 110 procent Dell Inspiron 13. De 127 procent Lenovo Yoga 720 produceert een soortgelijke reeks van kleur.

Het display van de 250-nit op de Accu Asus r556lnb is niet enorm helder, maar het komt dicht bij de gemiddelde 255-nit 14-inch-laptop. De 280-nit Yoga 720 en 287-nit Inspiron 13 krijgen helderder. De VivoBook bieden niet een breed scala van de kijkhoeken, ofwel, als de kleuren donkerder aanzienlijk wanneer bekeken op 30 graden naar links of naar rechts.

Scherm van de aanraking van de Tik van de VivoBook is snel en accuraat, bijhouden van mijn input soepel als ik het bureaublad te navigeren en doodled in MS Paint. Het erkend ook Windows 10 de swipe gebaren voor zien van alle vensters en het rechtermenu deelvenster te openen.

Van de VivoBook bouncy toetsenbord is niet leuk om op te schrijven. Terwijl ik in geslaagd om mijn weg naar 77 woorden per minuut op het 10fastfingers.com typen test click-clack, merkte ik dat mijn vingers begon te kwetsen, die ik aan de hoeveelheid flex in dit toetsenbord goedkoop-gevoel wijt.

De 4.1 x 2.8 duim zweem in de Accu Asus a555la nauwkeurig bijgehouden mijn input als ik lusjes in chroom doorgeklikt. Het bood ook een solide gevoel aan elke klik, en ik waargenomen vloeiend schuiven wanneer bladeren door mijn lijsten van TweetDeck.
Audio

Van de VivoBook neerwaartse-firing luidsprekers kunnen brengen sommige macht, als zij onze conferentieruimte van middelgrote gevuld met heel behoorlijk geluid. Terwijl u luistert naar St. Vincent’s “tijdloos Los”, merkte ik een aanvaardbaar bedrag van Bas, nauwkeurig zang en scherpe drums.

De meegeleverd hulpprogramma voor geluid-voorinstellingen aan de IcePower AudioWizard is beste links alleen. De standaardinstelling voor muziek is het beste, en andere modi (zoals film, Gaming en spraak) genoeg benadrukken van één kant van het spectrum ten koste van anderen. Bijvoorbeeld verlaagt filmwijze alles behalve zang.

De Accu Asus a555lab een eens fatsoenlijk–maar nu subpar–7,578 op de Geekbench 4 algemene benchmark, dat minder dan het gemiddelde van de 8,770 categorie is en ver onder de 12,949 zagen we van de Dell Inspiron 13, die een modernere 8e-Gen Core i5-8250U en 8GB pakken RAM-GEHEUGEN. We registreerden een nauwe 7300 uit de Lenovo Yoga 720 (Core i5-7200U met 8GB RAM-geheugen).

De VivoBook Flip eindigde onze OpenOffice macro test–overeenkomende 20.000 namen naar adressen in de productiviteit app–in een korte 3 minuten en 34 seconden. Dat heeft in de buurt van de 3:48 zagen we van de Inspiron 13, en minder dan de 4:17 categorie gemiddelden en de 4:02 van de Yoga-720.

De Intel HD Graphics 620 integrated GPU in de Accu Asus a555ld gekerfd een lage score van de 67,436 op de 3DMark Ice Storm Unlimited grafische test. Dat is minder dan het gemiddelde van de 77,913 categorie en de 80,845 van de Inspiron 13 (Intel UHD Graphics 620), en vergelijkbaar met de 68,657 van de Yoga-720 (Intel HD Graphics 620).

Levensduur van de batterij van de VivoBook is zo kort dat ik bijna wil een comedy-show publiek te schreeuwen terug, “hoe kort IS IT?” Het systeem duurde slechts 5 uur en 23 minuten op de Laptop Mag Accutest (web surfen op 100 neten). Dat is vergelijkbaar met de 5:32 van de Dell Inspiron 13, maar meer dan 3 uur verlegen van de 8:38 categorie gemiddelde en ver achter de 7:04 van de Lenovo Yoga 720.

Accu voor Asus C21N1347

Zo kleurrijk als de weergave is, zijn er veel te veel problemen met de Asus VivoBook spiegelen 14 aan te bevelen deze 2-in-1. Haar sub 6-uur batterijleven is een deal breaker afkan, en wanneer dat gekoppeld aan een bouncy toetsenbord en een trage harde schijf, deze laptop krijgt u te veel hoofdpijn.

In plaats daarvan krijgen de $829 Lenovo Yoga 720, waarin meer batterijleven, snelheid van het soortgelijke (of beter) en een display dat is net zo levendig. De VivoBook spiegelen 14 wellicht minder $30, maar u zou niet moeten betalen $799 voor een laptop met dit veel problemen.

http://foresthillstimes.com/pages/my_blogs/user_blogs/post?postid=27500479

http://www.ibosocial.com/kopenaccu/pressrelease.aspx?prid=572922

http://www.dresden-veranstaltungen.de/events/kultur_22/accu-asus-a555ld-beste-service_31002

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>