Comentarios recientes

Accu Asus x54 series Laptop Nieuwe Online

Accu Asus x54 series heeft stilletjes een nieuwe laptopreeks op zijn website onthuld; de FX503. Hoewel het hier niet om Republic of Gamers laptops gaat, zijn er wel de nodige ROG-invloeden te ontdekken. Niet alleen zijn ze voorzien van een zwarte behuizing en een toetsenbord met rode achtergrondverlichting, ook zijn de WASD-toetsen geaccentueerd en worden er relatief snelle GeForce-chips van Nvidia toegepast. Hierdoor moeten de desbetreffende laptops vooral geschikt zijn voor multimediagebruik en gaming.

De FX503-laptops worden aangedreven door een Intel Core i7 7700HQ of Core i5 7300HQ processor in combinatie met maximaal 32 GB DDR4-geheugen. Ze zijn voorzien van een 15,6-inch scherm met een Full HD-resolutie en een verversingsfrequentie van 60 Hz, afhankelijk van het gekozen model gaat het om een TN- of een IPS-paneel. Het grafische werk wordt verzorgd door een Nvidia GeForce GTX 1050 met 2 of 4 GB GDDR5-geheugen of een Nvidia GeForce GTX 1060 met 3 of 6 GB GDDR5-geheugen.

Qua opslag is er een 128, 256 of 512 GB M.2 SSD aanwezig, al is deze onderhuids verbonden middels de SATA 6 Gb/s-interface. Accu Asus x54 Ook zijn er opties voor een 1 TB harde schijf met een draaisnelheid van 5400 of 7200 RPM, of een 1 TB 5400 RPM SSHD met 8 GB flashgeheugen. Aan de achterzijde is een klepje aanwezig om eenvoudig het werk- en opslaggeheugen te kunnen bereiken voor eventuele upgrades. Verder voorzien de laptops in een combo audiojack, driemaal USB 3.0, een LAN-aansluiting, HDMI 2.0 en een SD-kaartlezer. Het geheel wordt gevoed door een 4-cell accu met een capaciteit van 64 Wh.

De Accu Asus x54c laptops komen in november beschikbaar, het is nog niet bekend wat ze gaan kosten.Na het debuting rustig de ZenFone 4 Selfie Lite smartphone onlangs, heeft Asus rustig een nieuwe Notitieboekje van het gokken toegevoegd aan zijn lijn van de FX-serie, de nieuwe FX503. Opvolger van de FX502, het nieuwe model biedt een relatief dunne design en indrukwekkende hardwarespecificaties. Terwijl de meeste 15.6″ gaming laptops zeer zwaar zijn, het FX503 weegt slechts 2,3 kg en beschikt over een slanke 2,4 cm profiel.

De nieuwe Asus FX503 wordt aangedreven door een 7e generatie Intel Core i5 7300HQ-processor in de basis variant, terwijl de duurdere versie wordt aangedreven door een Intel Core i7-7700HQ-processor die komt vaker voor bij high-end gaming laptops. Voor veeleisende gebruikers, kan de notebook worden geconfigureerd met maximaal een maar liefst 32 GB DDR4 RAM. In termen van opslag, Asus biedt een 1 TB harde schijf en tot 512 GB SATA 3 M.2 SSD.

Voor een notitieboekje van het gokken is een kwalitatief hoogwaardige display heel belangrijk om te zorgen voor gamers met een echt plezierige ervaring. De Accu Asus x54f wordt standaard geleverd met een 60 Hz TN scherm 15.6″ 1920 x 1080 met een anti-glare deklaag en 45% dekking van de NTSC-kleurenbereik. Terwijl de basis optie verre van indrukwekkend is, biedt Asus een IPS-paneel met veel bredere het bekijken hoeken maar dezelfde beperkte 45% NTSC kleurengamma dekking. In termen van grafische kracht, kunnen consumenten kiezen tussen een NVIDIA GeForce GTX 1050 met 4 GB GDDR5 VRAM en een NVIDIA GeForce GTX 1060 met 6 GB GDDR5 VRAM.

De anti-beeldschaduwen toetsenbord op de Accu Asus x54h maakt gebruik van laag-profiel, scissor-switched sleutels met 1,8 mm veerweg en rode LED achtergrondverlichting. Je krijgt ook een gemarkeerde WASD sleutelgroep, N-sleutel rollover en geïsoleerde pijl toetsen. Connectiviteit verstandig, de laptop biedt geïntegreerde Wi-Fi 802.11ac, multi-format kaartlezer, 3 USB 3.0 Type-A poorten, 1 x HDMI 2.0, 1 x RJ45 LAN, en 1 x Combo audio-aansluiting. De basis variant zal worden geleverd met Windows 10 Home OS uit de doos, terwijl de volledig uitgedost uit modellen op Windows 10 Pro draaien.

Asus woord over de prijsstelling nog niet, maar we verwachten te worden geprijsd rond de hetzelfde merk als de meer betaalbare ROG-branded gaming laptops.

ASUS heeft in de vorige periode was heel actief, en het bedrijf heeft een groot aantal telefoons en laptops. Nu online vermeld een nieuwe laptop, maar zonder een officiële aankondigingen.

Accu Asus x54hb leent wat elementen van populaire ROG (Republiek van Gamers) familie, maar de prijs, beschikbaarheid en andere details zijn nog niet beschikbaar.

Het nieuwe model wordt gekenmerkt door een totaal van harmonieuze ontwerp en minder gewicht in vergelijking met FX502, terwijl nieuwe hardware upgrade maximaal 32 GB RAM-geheugen, de zevende generatie van de Intel Core i5 of Core i7-processors en keuze tussen bevat 1050 1060 NVIDIA grafische versie of een kaart.

Accu voor Asus A32-k53

woord over de prijsstelling nog niet, maar we verwachten te worden geprijsd rond de hetzelfde merk als de meer betaalbare ROG-branded gaming laptops.

ASUS heeft in de vorige periode was heel actief, en het bedrijf heeft een groot aantal telefoons en laptops. Nu online vermeld een nieuwe laptop, maar zonder een officiële aankondigingen.

ASUS laptop FX503 leent wat elementen van populaire ROG (Republiek van Gamers) familie, maar de prijs, beschikbaarheid en andere details zijn nog niet beschikbaar.

Het nieuwe model wordt gekenmerkt door een totaal van harmonieuze ontwerp en minder gewicht in vergelijking met FX502, terwijl nieuwe hardware upgrade maximaal 32 GB RAM-geheugen, de zevende generatie van de Intel Core i5 of Core i7-processors en keuze tussen bevat 1050 1060 NVIDIA grafische versie of een kaart.

https://accukopen.atavist.com/accu-asus-x53t-laptop-professioneel-5200mah

http://shinshu.fm/MHz/81.32/archives/0000540051.html

https://myfenua.com/blogs/176/123/accu-asus-x53z-nieuwe-en-beste

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>