Comentarios recientes

Accu Asus Zenbook Flip ux370u

De Windows 10 2-in-1 arena is geëxplodeerd in de afgelopen jaren, met een scala aan andere vorm-factoren die van een traditionele notebook in touch en pen-gebaseerde tabletten veranderen kunnen. De 360-graden-Cabrio is een populaire een categorie die uitgebreid met alles, van 17-inch giganten te ongelooflijk dun en licht met 13-inch displays en kleinere machines. In onze review van de Accu Asus Zenbook Flip ux370 kijken we naar een van de nieuwste, meest extreme, en voorbeelden van het laatste ontwerp.

Volgens Asus, ZenBook Flip de “‘s Werelds slankste convertible laptop”, en de machine is zeker slim op 0,43 inch dunne. Het is ook uitgerust met een krachtige zevende generatie Intel Core i7-7500U, wat betekent dat — in theorie tenminste-u bent niet in gevaar te brengen functie voor formulier.

U bent ook niet gevraagd wordt te betalen te veel. De Accu Asus Zenbook Flip ux370u is een redelijke 1.400 dollar met 16GB RAM en een 512GB Solid state drive (SSD). Die prijs is inclusief een actieve pen, een USB Type-C hub en een hoes. We bezien de Microsoft Signature Edition verkrijgbaar alleen bij de Microsoft Store, zodat het geen rekening met alle nut van de software van Asus gehouden. Als je kan leven met het mat grijs kleurenschema en hoeft de actieve pen, dan kun je de dezelfde basisconfiguratie voor 1.200 dollar op zijn Best te kopen, met alle voor de Asus utilities voorgeïnstalleerd.

De ZenBook Spin S is een prachtige machine, net als de kleinere ZenBook 3 en de grotere ZenBook 3 Deluxe. Onze test-eenheid was versierd met royal blauw en goud kleurenschema’s, en we liked it — alot. Het is eenvoudig te fabriceren glimmende onderdelen en felle kleuren en uiteindelijk het creëren van iets opzichtig, maar dat is een faux-pas die Asus meesterlijk vermeden.

De ZenBook Flip S heeft geweldige prestaties — maar het wegblijven van blote huid wanneer het hard werkt.

De laptop van de kleuren in elkaar overgaan op gewoon de rechte hoeken, bochten en diamant gesneden randen maken een machine die is subtiel nog opvallend. ASUS handelsmerk concentrische ring effect op het deksel plaatst stevig de machine de Accu Asus Zenbook Flip ux370ua (Poaceae). Het is een premium en aantrekkelijk uiterlijk, en volgens Asus, is ook duur om te maken.

Bouwkwaliteit is ook een hoogtepunt. De ZenBook Spin S is licht, maar beheert nog steeds aan het gevoel in evenwicht of het deksel open of gesloten is.

Op 2.43 pond en 0,43 duim dun, het is ongeveer de helft van een zwaarder dan de ZenBook 3 pond, maar het is ook een beetje dunner – ook al is het een 360-graden-Cabrio die in vier configuraties met inbegrip van laptop, tablet, tent en multimedia modi kunt vouwen. Van de machine wordt verkleind door slanke display randen, maar Asus beheerd om de webcam op de gewenste locatie boven de display.
Accu Asus a450jn gebouwd de 2-in-1 met vliegtuig-grade aluminiumlegering dat is 50 procent sterker dan wat het bedrijf doorgaans gebruikt, en het toont. De ZenBook Flip S voelt als een stevige brok van metaal.

Het scharnier — die Asus vraagt de wereld de kleinste — blijft rechts waar u wilt, ook, en het draait rond in de modus Tablet PC actief met vertrouwen. Aandacht voor detail is herkenbaar, met een mooie uitsparing die het gemakkelijk maakt te grijpen de scharnier en een lift. Wanneer dit wordt geopend dan 135 graden, wordt de rand van het deksel omhoog het toetsenbord onder een lichte hoek, voor het comfortabeler typen rekwisieten.

2-in-1 PC’s zich één van de snelstgroeiende segmenten in de bredere PC-markt in de afgelopen jaren hebben bewezen en het kijkt niet als de rage gaat neer te sterven op elk moment snel. Vrijwel elk merk daar heeft hun vordering in de ruimte, de perfecte combinatie van hoge prestaties en letterlijke flexibiliteit veelbelovende ingezet. Goed en echt, het voelt eerlijk om te zeggen we “Peak Convertible” bereikt.

In deze voorwaarden duurt het een speciaal soort product te glanzen en te onderscheiden van de menigte en winnen van klanten. Levensduur van de batterij opzij, ASUS Zenbook Flip S maakt een sterke zaak dat het enkel dat product zou kunnen.

Accu Asus f452c hebben gebrandmerkt ZenBook Flip S als’s werelds dunste converteerbare laptops op enkel 10.9mm dun. Het is ook één van de lichtste bij slechts 1.1 kg. ASUS zeggen dat het elegante verfijning trouwt met het gemak en de veelzijdigheid van een 360-graden omkeerbare display.

Aangedreven door een Intel Core i7-processor, belooft het te leveren van een niveau van prestaties dat is ronduit geweldig – niet alleen goed genoeg voor een cabrio. Kortom, de verkoop is dat het is niet zomaar een cabriolet maar dat is een voorbeeld van de positieve ervaringen die deze productcategorie in staat is.

Accu Asus A32-K72

In Australië, de ASUS Zenbook Flip S functies een Intel Core i7-7500U, gekoppeld 16GB of RAM-geheugen en een 512GB SSD. Het werft een aanraakgevoelig 13,3-inch FHD scherm en een geïntegreerde Intel HD graphics 620 chipset.

Port-Wise, de Zenbook Flip S vrij schaars – het aanbieden van slechts twee USB-C-poorten (een van die kan worden gebruikt voor het opladen) en een enkele 3,5 mm koptelefoonaansluiting. Het komt echter met een mini dock-converter om te helpen het verschil. In overeenstemming met de meeste van ASUS andere cabrio, het heeft ook een webcam, microfoon, stereoluidsprekers van 4-way, vingerafdruksensor en wordt geleverd met een ASUS Pen stylus opgenomen.

De Zenbook Flip S komt voorgeladen met Windows 10 Pro en color-wise, is beschikbaar in Royal Blue en rokerige grijs.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>