Comentarios recientes

Nieuwe Accu Asus D450MA (37Wh 14.4V) Beste Prijs

Als u wilt dat een onmiddellijke afhaalmaaltijden uit dit overzicht dan is dit het. Bent u op zoek naar een betaalbare gaming laptop die komt gebundeld met een ruime en comfortabele rugzak en respectabele optische muis vervolgens de Accu Asus a551ma is absoluut waard uw overweging. Vandaag de nieuwste, meest grafisch veeleisende spellen kan spelen, het heeft een volwassen en ingetogen ontwerp, en het schept een scherpe Anti-Glare mat-type die zowel werken en spelen een genoegen maakt.

De Asus ROG Strix ZX753VD-GC266T is niet de meest krachtige gaming laptop op de markt – inderdaad, de 3DMark benchmark scores niet misleiden (zie hieronder) – en het is zeker niet perfect, maar het levert alles wat een PC gamer zou willen en dus tegen een betaalbare prijs, verwijst.

Sleutel tot de Asus ROG Strix ZX753VD-GC266T de attractie ligt in de kwaliteit van de onderdelen, die, hoewel mid-tier in termen van macht, premiummerk (Lees Nvidia en Intel) zijn, en hoe zij evenwichtig zijn samen is misschien wel het creëren van een all-round ervaring die absoluut groter is dan de som der delen.

Zoals wij vorige maand terwijl het voor Accu Asus d450ca ‘ sub – 1000 pond gaming laptop, wordt niet genoeg krediet momenteel toegeschreven aan gokkenlaptop makers die via component alchemie kunnen leveren hoge frame rates en een lage prijs wijs op hetzelfde moment. De meeste PC-gamers hoeft niet meer dan £2000 om te blazen op een nieuwe gaming laptop, of alleen de absolute hoogste 4K + resoluties eisen en post verwerking, maar in plaats daarvan wilt goed geprijsde systemen waarmee ze kunnen spelen hun wedstrijden op een hoge spec net.

Een van de Asus ROG Strix ZX753VD-GC266T van sterke punten is het slank, volwassen en ingetogen ontwerp. Het hele systeem op het eerste gezicht lijkt mat zwart, echter als je van dichtbij zie je dat het lichaam sport een nette geborsteld metaal lijkende afwerking. De enige kleurstelling krijg je is Asus’ logo in het centrum van de onderkant van het scherm-surround (en op de achterkant van het scherm), evenals een reeks van verwisselbare badges met interne kwaliteitscomponenten van het systeem.

Het ontwerp is schoon en eenvoudig, af te zien van een radicale hoeken of kleuren die kenmerkend zijn voor de markt van gaming Accu Asus d450ma laptop, en in plaats daarvan gebruikt lichte hoogtepunten of bloeit het spel om weg te geven dat het is verre van een systeem voor tekstverwerking alleen ontwerpen. Lichte futuristische inspringingen zijn gesneden rond de toetsenbord surround, terwijl de touchpad is omringd met een dunne rode lijn, zowel hintte op kracht onder de motorkap in plaats van schreeuwen over het.

De achterkant van de laptop is volledig portless, wat betekent dat het scherm kan een van deze nieuwe stijl decoratieve scharnieren die wanneer het scherm is geopend, neemt de onderkant van het scherm behuizing lager dan toetsenbord niveau, bijna die zich uitstrekt tot de vlakke ondergrond heb je de laptop op rock.

De Accu Asus d550ca komt een 2,8-GHz Intel Core i7-7700HQ CPU verpakking, een Nvidia GeForce GTX 1050 GPU met 4GB GDDR5 RAM, 8GB DDR4 systeem-RAM, een 128 GB SATA3 SSD geïnstalleerd met Windows 10 Home, een secundaire opslag 1TB HDD (7, 200 RPM) en een 17.3-inch Full HD (1.920 x 1.080) mat-type Antireflectiescherm.

Accu voor Asus X551MA

Accu Laptop Asus : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Afronding van de apparatuur is de machine is speciaal ontworpen, scissor-switched toetsenbord, dat een reisafstand van slechts 2,5 mm heeft, gemarkeerd WASD-toetsen, een overvuld wereldruim zandbank en diep rode verlichting. Ingebed in het systeem de zaak voor het toetsenbord is een ruime multi knop touchpad, terwijl gelegen aan weerszijden van de kaartlezer aan de voorkant van de laptop een brace van Icepower® sprekers.

Gecombineerde, de kerncomponenten leveren respectabele benchmark scores over de hele linie, ondanks het systeem een beetje markeren onder de veeleisende gewicht van de DirectX 12 keer Spy benchmark in 3DMark (Zie 3DMark benchmarks boxout). Natuurlijk, de eisen aan een systeem in 3DMark ver in zijn geavanceerde van elk spel dat momenteel op de markt, en van onze het testen van het systeem van DirectX 12 prestatie in wedstrijden (zie hieronder) was zeer solide.

We die we bent onder de indruk van de trouw en de kijkhoeken van de wide-view 17.3-inch Full HD-scherm ook met de matte afwerking met succes slikken reflecties en felle lichten, terwijl de DVD-speler en SD-kaartlezer zijn gemakkelijk toegankelijk en functioneel, de voormalige waardoor u optimaal van alle klassieke spellen of films op DVD hebt.

Alle de Asus ROG Strix ZX753VD-GC266T de poorten bevinden zich aan de zijkanten van de machines, opslaan voor de multi formaat kaartlezer dat is gelegen vooraan-centrum, met macht links-rug. Toegankelijkheid is uitstekend, en we waren blij om te zien de nuttigste connector van het moment, USB-C, was gepositioneerd links-front, waardoor het aansluiten van apparaten ongelooflijk gedoe gratis.

Tot slot hebben we ook onder de indruk van de systeemluidsprekers, die echte macht en volume afgegeven. Als audiofielen hier in T3 Towers altijd wij u raden zou haak een laptop tot een specifieke speaker systeem of een paar blikjes terwijl thuis, maar het was leuk om te zien dat de ingebouwde sprekers niet een blikkerig afschrijving waren.

http://tatbug.com/blogs/89/271/asus-a451ma-laptop-accu-beste-professioneel

http://kopenaccunl.blogrip.com/2017/05/18/accu-asus-x551ma-laptop-vervangende-37wh-14-4v/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>