Comentarios recientes

Nieuwe Laptop Accu Asus A52 5200mAh 11.1V

De Accu Asus a32-k52 is een vreemd laptop, die wil zijn beide een trendy slanke hybride (zowel een laptop en een tablet) maar krachtig genoeg om te worden van de hoofdcomputer voor de meeste gezinnen. Het is het soort laptop die je kan kopen als je bent verscheurd tussen het kopen van een computer die u op de Bank en een alles-in-één PC gebruiken kunt.

Hoe meer erover je nadenkt in de context van de levensechte, de meer de Asus ZenBook Flip UX560 zinvol. Het kan een beetje van alles behandelen.

Er zijn een paar kwesties die ons weerhouden adviserend het onvoorwaardelijk, hoewel. Het scherm is zeer reflecterende vanwege zijn gedateerd touchscreen constructie, kan het niet zo krachtig zijn zoals je verwachten kan en bouwkwaliteit in bepaalde gebieden beter zou kunnen zijn.

De scharnier draagt een van de spannende stukjes van ontwerp, met organische uitziende blobs van donkere verchroomd metaal rond de twee belangrijkste gewrichten. Deze lijken te zijn puur decoratieve kun je ze iets met je handen, maar ze zien er keurig.

De Accu Asus x67f is anders een vrij platte-kijkt laptop. De aluminium deksel, onderkant en toetsenbord surround zijn alle sober ogende platen van donker metaal, weglaten van het ontwerp van de glanzende concentrische cirkels gezien in een heleboel ZenBooks.

Er is een elegantie die hier ontbreekt de meeste 15 in laptops, die neigen om te proberen te cram-in de macht van de desktop-achtige in het kader van een laptop. De klep niet.

Dit is een echte levensstijl-laptop. Het scharnier Hiermee opent u het scherm tot elke hoek die je leuk vindt, met inbegrip van het wegknippen van het scherm alle dat de manier rond dus het zit op het toetsenbord terug is. Het zal een goede mini Netflix streamer voor uw nachtkastje, een digitale kookboek voor de keuken of misschien een leuke digitale canvas voor de kinderen zorgen.

Dit soort ontwerp zal niet de juiste pasvorm voor iedereen, met name degenen die nu gewend was te werken op laptops met kleinere schermen en waarderen het geringe gewicht. Op 2,2 kg en amper 22mm dik, het is alleen slim en licht onder de 15 in peers. Maar het is anders, en de moeite waard.

Zoals bij sommige andere recente Asus laptops, is de Accu Asus a31-b53 van build echter minder dan perfect. Alle dat aluminium voelt geweldig, maar het toetsenbord flex meer dan we zouden willen. Druk naar beneden met een vinger met mid-level druk en je ziet de aluminium buigen naar binnen. Het is niet ideaal in een laptop kost dit veel.

De UX560 heeft banden montage voor een grotere, maar niet-liefhebber, laptop. Er zijn drie normale USB 3.0-poorten, een USB-C-3.1 en een HDMI.

Secundaire bits omvatten een SD-kaartsleuf, hoofdtelefoon jack en een andere audio-poort voor de kleine bas versterker spreker die komt opgenomen. Zonder dat is het geluid vrij onopvallend, met moeras-standaard volume. Met de mini subwoofer aangesloten-in stijgt de bas radicaal, krijgt u een veel krachtiger geluid. Echter, de bas klinkt duidelijk gescheiden zijn van de rest van het geluid — het is nog steeds low-grade spul — zodat wij om sommige sprekers adviseren zou als je de upgrade veroorloven kunt.

Het toetsenbord dat is een grotere nemen over het soort oppervlak krijg je met de gemiddelde stijl laptop typen. Het hoeft niet de diepe toetsen gezien in sommige werkstation modellen, maar ze zijn vrij duidelijk omschreven, hebben een stevige hoeveelheid reizen, en zijn natuurlijk behoorlijk verdeelde genoeg voor lange vorm te typen.

Het is de typering die lijdt aan de UX560 van toetsenbord buigen build probleem, hoewel. Bent u een zware-fingered tapper, worden in de toetsenbord surround van kleine bewegingen eigenlijk het toetsenbord minder duidelijke en minder duidelijke maken.

Dit lijkt een probleem met de Asus 360-graden-hybriden met name als het hetzelfde effect maakt maakt is ook aanwezig in de kleinere Accu Asus a52 . Gelukkig het effect lijkt te zijn het meest uitgesproken door de NUM stempelkussen, het deel van het toetsenbord je de neiging om het minst gebruiken.

Het toetsenbord heeft een achtergrondverlichting net als meest hoger-end laptops en het trackpad hieronder niet lijden onder de dezelfde kwaliteit problemen. Het is een glas-bedekte pad, het aanbieden van een soepel glijden oppervlak, de grootte is goed en er zijn geen voor de hand liggende stuurprogramma problemen om het een pijn om te gebruiken dagelijks.

batterij voor Asus A32-K52

kopenaccu : http://www.kopenaccu.com

U zal hebben om te wennen aan zijn positie als je gewend bent aan een kleinere laptop, hoewel. Dankzij de NUM pad zit het eigenlijk aan de linkerkant, niet dood centrum.

Het toetsenbord dat is een grotere nemen over het soort oppervlak krijg je met de gemiddelde stijl laptop typen. Het hoeft niet de diepe toetsen gezien in sommige werkstation modellen, maar ze zijn vrij duidelijk omschreven, hebben een stevige hoeveelheid reizen, en zijn natuurlijk behoorlijk verdeelde genoeg voor lange vorm te typen.

Het is de typering die lijdt aan de UX560 van toetsenbord buigen build probleem, hoewel. Bent u een zware-fingered tapper, worden in de toetsenbord surround van kleine bewegingen eigenlijk het toetsenbord minder duidelijke en minder duidelijke maken.

Dit lijkt een probleem met de Asus 360-graden-hybriden met name als het hetzelfde effect maakt maakt is ook aanwezig in de kleinere ZenBook Flip UX360. Gelukkig het effect lijkt te zijn het meest uitgesproken door de NUM stempelkussen, het deel van het toetsenbord je de neiging om het minst gebruiken.

Isoleren van het toetsenbord van de flex en het is fijn, maar dat is natuurlijk niet mogelijk wanneer u deze daadwerkelijk gebruikt. Het loont zorgvuldige gedachte als je een zware typer.

Het toetsenbord heeft een achtergrondverlichting net als meest hoger-end laptops en het trackpad hieronder niet lijden onder de dezelfde kwaliteit problemen. Het is een glas-bedekte pad, het aanbieden van een soepel glijden oppervlak, de grootte is goed en er zijn geen voor de hand liggende stuurprogramma problemen om het een pijn om te gebruiken dagelijks.

U zal hebben om te wennen aan zijn positie als je gewend bent aan een kleinere laptop, hoewel. Dankzij de NUM pad zit het eigenlijk aan de linkerkant, niet dood centrum.

http://news.abc24.it/news/accu-asus-a31-b53-laptop-lage-prijs.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>